Unngå høy strømregning? Oppgrader kledningen med Reform Fasade

Publisert 26.11.2021
Reform-Fasade-trekledning

Høye strømpriser er utfordrende for de aller fleste av oss. Heldigvis kan du gjøre oppgraderinger på boligen din som vil redusere energibruken. En oppgradering med Reform Fasade kan redusere boligens energibehov med opptil 80 %.

Oppgrader fasaden og spar strømpenger
De norske strømprisene er stadig et tema for diskusjon. Det har nærmest blitt en vane at strømprisene skyter i været om høsten og under kalde perioder om vinteren. Denne høsten og vinteren er intet unntak. Enda så mye det virker som det regner, og enda så mye politikerne jobber for å finne løsninger, er det et faktum at mange sliter med å betale strømregningen når strømprisen blir høy over lang tid. 

Faktisk står oppvarming i dag for over 60 % av strømforbruket til en gjennomsnittlig norsk familie ifølge Enøk. Dette betyr at det kan være mye å spare på å oppgradere boligen slik at den blir mer energieffektiv. Her kan du lese om en enebolig i Skien hvor energibehovet ble redusert med rundt 80 % etter en oppgradering med Reform Fasade.

En enebolig i Skien fikk energibehovet redusert med ca. 80 % etter en oppgradering med Reform Fasade.

Reform-Fasade-strom

Nå er det enkelt å få en energieffektiv og moderne bolig
En oppgradering med Reform Fasade gjør det mulig å spare både penger og miljøet. Reform Fasade er fasadeelementer hvor du får utvendig kledning, lufting og isolasjon i ett og samme element. Dette fører til at å oppgradere huset med Reform Fasade tar omtrent halvparten av tiden det ville ta å skifte isolasjon og kledning på tradisjonelt vis. 

Fasadeelementer fra Reform Fasade er svært vedlikeholdsvennlige og har et moderne utseende. Derfor er en oppgradering med Reform Fasade ikke bare et godt valg for å spare energi, men også for å få en moderne bolig som du kan være stolt av i mange år fremover.

Reform-Fasade-sertifisert-handverker
Reform-Fasade

Reform Fasade er fasadeelementer utviklet for norske forhold
Våre fasadeelementer er utviklet i Norge sammen med vårt moderselskap Glava AS, som eier 100 % av Reform Fasade AS. I fasadeelementene benytter vi norsk glassull fra Glava, som består av 60 til 80 prosent resirkulert materiale med høy isolasjonsgrad. 

Dette gir deg et hjem som er varmt om vinteren og kjølig på de varmeste sommerdagene. På utsiden er elementene kledd med enten vedlikeholdsvennlig treverk eller vedlikeholdsfritt laminat. 

En modernisering eller oppgradering med Reform Fasade vil gi et resultat som tåler mange og tøffe norske vintre og de stadig varmere somrene, uten at du må bruke mye tid på vedlikehold. Siden vi samarbeider med sertifiserte norske håndverkere, kan du også føle deg trygg på at de som oppgraderer boligen din, leverer et resultat som lever opp til vår høye standard, slik at fasadeelementene fungerer best mulig med tanke på isolasjon og lufting.

Reform-Fasade-2
Reform-Fasade-vindu

Kledd for fremtiden med Reform Fasade
Det er vanskelig å spå om fremtiden, men at det vil bli en stadig større knapphet på naturressurser, er ganske sikkert. Dette vil føre til at ting vi tidligere tok litt for gitt, som billig oppvarming, kan bli lite annet enn et godt minne. 

Dersom du oppgraderer en eldre bolig med Reform Fasade, får du en bolig som ser moderne ut, og som er like energieffektiv som en helt ny bolig. Da får du et resultat som både ser og føles ut som en helt ny bolig, og som har mange gode år fremfor seg som et godt og varmt hjem for deg og din familie. Det er derfor vi sier at Reform Fasade er kledd for fremtiden.