Reform fasade er et elementbasert fasadesystem, hvor du får både utvendig kledning, lufting og isolasjon i ett og samme produkt.

Produktet fungerer like godt på eldre boliger som på nybygg. Vi tilbyr et stort utvalg farger og strukturer tilpasset dine ønsker og behov. Dette kan du lese mer om her.

Reform-Fasade-modul-3
Reform-Fasade-hus-5
Reform-Fasade-modul-2
Reform-Fasade-modul-1

Våre produkter er testet og gjennomprøvd for Nordiske forhold, og monteres av våre sertifiserte håndverkere. Gjennom å enkelt og raskt modernisere eldre boliger, skaper Reform fasade verdiøkning, og gir deg et moderne hjem du kan være stolt av. Gjennom våre 10 pilotprosjekter og godkjenning hos SINTEF er vi trygge på at vi har utviklet et produkt av høy kvalitet som gir våre kunder en rekke fordeler.

Reform_moderne-hus

Moderne hjem 
Fasadeelementer fra Reform gir et nytt og moderne uttrykk på boligen. Samtidig reduseres energibehovet, og boligen får et bedre inneklima.

Reform_vedlikeholdsfri-fasade

Vedlikeholdsfri utvendig kledning 
Fasadematerialene vi bruker er enten svært vedlikeholdsvennlige, eller helt vedlikeholdsfrie.

Reform_bedre-inneklima

Bedre inneklima 
Godt isolerte boliger har høyere bokomfort. Du unngår trekk og kalde soner, og kan samtidig ha ventilasjon med varmegjenvinning.

Reform_energieffektivt-hus

Mer energieffektivt hus 
Godt isolerte hjem med vinduer og dører som har høy U-verdi gir deg et hjem med et vesentlig lavere energibehov.

På tide å gjøre noe med husfasaden?

Reform-steg1

Vi tar oss av designet 
Vi bistår deg med å tegne ut det nye hjemmet ditt. Da får du et resultat som ser fantastisk ut, uten at du må bruke arkitekt. Designet er gratis for deg som kunde i kampanjeperioden. Les mer om vårt designteam her.

Reform-steg2

Vi finner den rette håndverkeren for jobben 
Reform jobber kun med sertifiserte håndverkere. Da kan du stole på at jobben blir utført av dyktige håndverkere som holder det de lover hva gjelder tid og budsjett.

Reform-steg3

Nøyaktige mål gir et bedre resultat 
Reform fasade benytter digital oppmåling for å sikre et millimeterpresist grunnlag for produksjon av elementene. Dette gjør at oppgraderingen går raskere, blir mer nøyaktig og det blir mindre overskuddsmaterialer – som er bra for miljøet.

Reform-steg4

Rask montering og ferdigstilling 
Kort tid etter innmåling kommer elementene til byggeplassen, klare til montering. Monteringen går fire ganger så raskt sammenlignet med vanlig utvendig kledning.

Hvorfor endre fasade på hus?

Å oppgradere fasade på hus med Reform gir en vesentlig miljøgevinst.

Våre fasadeelementer produseres av naturlige materialer. Som isolasjon benyttes glassvatt fra Glava som består av opp mot 80 % resirkulert glass. Dette bidrar til å holde klimaavtrykket under produksjon nede. Du kan lese mer om selve fasadeelementet her.

De måltilpassede elementene, som består av isolasjon, lufting og fasade i ett, sørger for at vi transporterer minst mulig luft under frakt. De bidrar også til å redusere avfallet på byggeplassen, noe som gjør at mindre overskuddsmaterialer må gjenvinnes eller i verste fall kastes.

Når fasaden er ferdig oppgradert reduserer isolasjonen i Reform fasade energibehovet i det daglige ved at det krever mindre energi å varme opp huset.

Ved å bytte til en utvendig kledning som krever minimalt med vedlikehold bruker du vesentlig mindre maling eller beis. Dette bidrar til at du bruker mindre av naturens ressurser på ditt hjem.

Disse faktorene gjør at du kan føle deg trygg på at ved å oppgradere boligen din med Reform får du ikke bare et stilfullt resultat, men et resultat som tar hensyn til miljøet.

Reform-Fasade-miljo

Sertifiserte håndverkere du kan stole på

Som kunde skal du oppleve kvalitet i alle ledd. 

Mange synes det er vanskelig å finne en kvalifisert håndverker de stoler på. Derfor er det kun Reform-sertifiserte håndverkere som kan montere vårt system. 

Vi har sertifiserte håndverkere over hele landet og det blir stadig flere. Gjennom vår sertifisering garanterer vi at håndverkeren som skal utføre jobben ikke bare kommer fra et solid selskap, men at alle ansatte har den rette kompetansen og har gjennomgått vår kvalitetssikring. Dette gir trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. 

I tillegg vil Reform-sertifiserte montører også bli Enova-sertifiserte energirådgivere, da dette er en del av sertifiseringen. Dette gir både oss og deg trygghet på at våre produkter monteres på korrekt måte, til avtalt tid og til avtalt pris.

Reform-Fasade-handverker

Ofte stilte spørsmål

Passer systemet på alle hus?
Passer systemet til nybygg?
Hva blir prosessen om jeg ønsker å benytte Reform fasade og etterisoleringssystem?
Hva er en Reform-sertifisert håndverker?
Kan jeg montere systemet selv?
Kan jeg få hjelp til å lage et nytt fasadedesign?
Hva innebærer designforslag fra Reform fasade?
Når må jeg eventuelt kontakte arkitekt?
Hva er Reform fasades relasjon til Glava?
Kan jeg blande fasademateriell?
Hva koster det?
Hvordan blir Reform-produktene levert?